Professioneel vakwerk

Vakkundig en toegewijd

Van dakvenster tot uitbouw

Wij verzorgen het van A tot Z

Kozijnen en ramen plaatsen

Duurzaam en kwalitatief

Hekwerken en dakterrassen

Van renovatie tot aanleg

Solatube prijstube led-verlichting

TechLED: Overdag licht en 's avonds LEDs

Om zowel overdag als ’s avonds een gelijkmatig lichtniveau te hebben kan een Solatube® daglichtsysteem worden aangevuld met de TechLED. Zodra het daglicht minder wordt, vult TechLED automatisch aan met ingebouwde ledverlichting. Dankzij deze combinatie ontstaat er een geïntegreerd dag- en ledlichtsysteem, waardoor slechts één armatuur aan het plafond nodig is.

Solatube daglicht.

Solatube in combinatie met TechLED verlichting.

TechLED verlichting 's nachts.

Licht- en bewegingssensor

Het TechLED-systeem kan gebruik maken van een sensor om de hoeveelheid licht precies op de behoefte af te stemmen. De sensor meet zowel de (dag)lichtintensiteit als beweging. Hierdoor schakelt de TechLED enkel in wanneer het lichtniveau onder de minimale lichtinstelling komt én er daarnaast ook beweging wordt waargenomen.

Het is ook mogelijk om de sensor enkel in te stellen op beweging of lichtniveau. Om te voorkomen dat de TechLED ’s nachts gaat branden door bijvoorbeeld huisdieren, kan de verlichting compleet gedimd worden door middel van een schakelaar. Dit maakt het mogelijk om via het gebouwbeheersysteem de TechLED te beheren op afstand, zowel alle systemen gezamenlijk als afzonderlijk. De kabels, voorzien van connectoren, maken eenvoudige en snelle montage mogelijk.

Door middel van een afstandsbediening kan het gewenste lichtniveau worden ingesteld. Wanneer het daglicht onder dit niveau gaat, vult de TechLED automatisch aan met ledlicht, waardoor enkel die energie wordt gebruikt die noodzakelijk is.
Kortom, TechLED staat voor veilige, duurzame verlichting tegen de scherpst mogelijke kosten.

TechLED 25 - 35 mm.

TechLED lichtsensor