Professioneel vakwerk

Vakkundig en toegewijd

Van dakvenster tot uitbouw

Wij verzorgen het van A tot Z

Kozijnen en ramen plaatsen

Duurzaam en kwalitatief

Hekwerken en dakterrassen

Van renovatie tot aanleg

Het Solatube® daglichtsysteem

Dé oplossing bij uitstek voor meer daglicht in uw woning.

Solatube led-verlichting

Het principe van Solatube is gebaseerd op een perfecte lichtbundeling en een optimaal lichttransport door een super-reflecterende buis (99,7% reflectie!) naar alle donkere ruimtes in uw woning. Met als resultaat maximale lichtopbrengst. Solatube® overtreft de traditionele lichtkoepels (ook op het gebied van braakveiligheid).
Meer informatie over het Solatube daglichtsysteem vindt u in dit filmpje:

De Solatube daglichtsystemen kunnen in alle platdak en hellend-dak situaties worden toegepast. Wijzigingen in de dakconstructie zijn niet nodig. Het systeem laat geen warmte, kou, UV-licht of het geluid van regendruppels door. U krijgt alleen natuurlijk licht, helder en rustgevend.

Ook voor kantoren, showrooms, vergaderruimtes, werkplaatsen, magazijnen. De lamp hoeft overdag niet te branden en dat spaart energie. Het daglicht is rustig aan het oog, en de natuurlijke fluctuatie van het licht in de loop van de dag is prettig. Laat ook uw bedrijf kennismaken met de voordelen van Solatube®.

Wordt het toch te donker, bijvoorbeeld 's avonds of bij zeer weinig daglicht, dan kan het Solatube daglichtsysteem worden uitgebreid met de slimme TechLED verlichting.

Interesse?

Neem contact met ons op voor een demonstratie of een aantrekkelijke offerte.